Beljenje

BELJENJE ZOB BEYOND POLUS

To je profesionalni belilni sistem, ki uporablja varno hladno halogeno svetlobo pri beljenju zob in LED sistem, kar poveča rezulate beljenja tudi do 20 % v primerjavi z konkurenčnimi belilnimi sistemi.  Z uporabo BEYOND tehnologije hladne svetlobe skupaj s posebej formuliranim belilnim gelom je končno mogoče odstraniti dolgoletne madeže na zobeh v enem samem obisku beljenja zob. Beyond metoda beljenja zob je učinkovita tudi v primeru notranje zabarvanosti zob.
BEYOND belilna metoda je najhitrejši, najbolj nežen in najbolj učinkovit način beljenja zob, ki zagotavlja superiorne belilne rezultate.
Beyond belilne sisteme za beljenje zob proizvaja korporacija Beyond Dental & Health Inc, Teksas, ki je vodilno podjetje v proizvodnji estetske dentalne opreme na svetu. Varnost in učinkovitost  BEYOND proizvodov potrjujejo številni klinični preskusi širom po svetu.
BEYOND Polus belilna luč je prejemnik eksluzivnega odlikovanja najboljšega belilnega »in office« sistema v letu 2011 s strani priznane strokovne organizacije Dental Advisors. Klinično preizkušen varen in učinkovit belilni gel zagotavlja strankam varnost, udobje in zadovoljstvo pri beljenju zob.
Beljenje zob neboleče

POSTOPEK BELJENJA ZOB

BEYOND metoda beljenja zob je posebna metoda, ki deluje v kombinaciji nanosa belilnega gela posebne sestave in močne hladne halogenske svetlobe. Pod vplivom svetlobe se gel aktivira in prodre v skleninski in dentinski del zoba, kjer razgrajuje pigmentne verige oz. madeže. Rezultat beljenja zob so vidno bolj beli in bleščeči zobje.

REZULTATI BELJENJA ZOB

Zobje so po beljenju zob svetlejši tudi do 8 odtenkov. Rezultat beljenja zob je odvisen od zabarvanosti zob. Ob dosledni higieni zob učinki so beljenja do 5 let. Periodični osvežilni belilni tretmaji se priporočajo vsem, ki kadite, pogosto pijete kavo oz. druge intenzivno zabarvane pijače in jedi (kava, čaj, vino, coca cola ipd).
Za več informacij in naročilo pokličite +386 1 280 32 51 ali pošljite email na info@zobozdravnik-ljubljana.eu lahko pa uporabite spodnji obrazec.

[contact-form-7 id=”1426″ title=”Contact form 1″]